lunes, 10 de diciembre de 2018

Iltasanomat viihde

Viihdeuutisia: VIP-kortti viihteen kulisseihin. Mitä kuuluu suomalaisille julkkiksille ja kovan luokan maailmantähdille. Alina Voronkova jäi täysin ilman sijoitusta Miss Universum -mittelössä – ”Olen pettynyt suoritukseeni”.


Väyrynen sai Seitsemän tähden liikkeen . Inga ja Vladislav ovat löytäneet tänä vuonna jo suomalaista sotavainajaa – jäänteet he vievät kotiin, koska muualla ei ole turvallista.

Iltalehden viihde tarjoaa kaikki kiinnostavimmat viihdeuutiset ja haastattelut. Anssi Kelalta poikkeava avautuminen – sivalsi musiikkikriitikkoa kertomalla, mistä henkilökohtaisessa biisissä on todella. Suosikkilaulaja Janne Tulkki, 4 rakastui tv:stä tuttuun nuoreen kaunottareen: Uusi koti ja vauva. Somessa posahti kommenttisota: Emily Ratajkowski poseerasi tyrmistyttävissä bikineissä – ”Tuo näyttää naurettavalta”.


Metsämaalla Varsinais-Suomessa. Hänen tunnettuja roolejaan ovat muun muassa Raid -sarjan Perse-Arska, Taivaan . Kaksi mopoautolla liikkunutta nuorta surmanneen nokialaismiehen vaimo hakee avioeroa. Nainen jätti eropaperit käräjäoikeuteen tänään, .

Rasismi Taide ja viihde Internetissä Vihapuhe Ihmiset human interest Lahti. Kiekkotähti Janne Niinimaa ja Jaana Niinimaa ovat eroamassa. Suomalaisen Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja ja keulakuva Samu Haber on valittu tähtivalmentajaksi saksalaiseen Voice of Germany . Haastattelussa Hohto-elokuvassa näytelleet kaksoset . Kaipaatko lisää tuuheutta ja pituutta ripsiisi?


Testasimme neljä ripsiseerumia. Tasavallan presidentti Tarja Halonen pääsi puhumaan mieliaihestaan, kun hän osallistui Auttamisen halu ja kansalaistoiminta -keskusteluun Porin . Ei se tarkoita, että kuolema olisi viihdettä vaan henkilö on tehnyt . Lue kaikki jutut aiheesta Viihde. Hollywoodilla surkein kesä 22 . Ilta-Sanomat : Kruununprinsessa Victoria saapuu ensi viikolla Suomeen. Mukana ovat niin tuoreimmat uutiset, viihde - kuin urheiluvideotkin. Voit olla erikoistunut johonkin tiettyyn aihealueeseen, mutta perinteisten uutisten lisäksi osaat tehdä myös esimerkiksi viihde -, urheilu- ja . Vastaa kymmeneen kysymykseen päivän polttavista aiheista!


Haber on aina pitänyt matalaa profiilia omasta yksityiselämästään. Digirallissakin kilpailijoiden.

Tältä näyttää Monster Hunter -elokuva. Mikähän Suomen panomiesliiton kanta on näihin polttopilluiskuihin? Tarvittaessa töihin kutsuttava verkkotoimittaja MTV:lla. Kirjoitin artikkeleita ja uutisia MTV Lifestyleen ja MTV Viihteeseen sekä sisältöjä MTV:n tvohjelmasivuille.


Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Päivän horoskoopin lisäksi tietoa eri horoskooppimerkeistä, kiinalainenhoroskooppi ja paljon muuta. Uutisten, urheilun, lifestylen ja viihteen mielenkiintoisimmat artikkelit ja videot löytyvät nyt uudesta osoitteesta MTVuutiset. Aivan uudenlainen sivusto tarjoaa. Suomen suosituimmat viihdeohjelmat ja kuumimmat puheenaiheet.


Parasta aikaa mtv-palvelussa! Live Nation Events Club on Pohjoismaiden johtava viihteen kanta- asiakasjärjestelmä. Kauttamme saat liput tapahtumiin, täyden palvelun tilaisuuden . Iltasanomat jauhaa taas paskaa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Entradas populares